RING OSS - 0243-343012

Industriportar Dalarna

RING OSS - 0243-343012

Om oss

Vi är er specialist på industriportar i Dalarna. Kontakta oss för industriportar i Dalarna.

Välkomna till Portproffsen – er specialist på industriportar i Dalarna!

Vårt företag grundades 2009 och har specialiserat sig på garageportar och industriportar i Dalarna. Inom vårt företag finns det stort kunnande och god servicekänsla. 

Industriportar i Dalarna

Vi utför all typ av service och montagearbete för industriportar i Dalarna. Av oss får du alltid högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Alla våra industriportar i Dalarna är självklart CE-märkta.

Samtliga av våra anställda montörer är auktoriserade av Nergeco och Novoferm. Det innebär att vår montage av industriportar i Dalarna blir väl utfört samt att garantirätten för produkten bibehålls.

Dalarnas bästa industriportar

Vårt mål är att vara Dalarnas bästa portleverantör. Därför erbjuder vi dig alltid ett kostnadsfritt hembesök för att säkerställa att du får de industriportar i Dalarna som motsvarar dina behov och önskemål.

Vi samarbetar dessutom med endast högkvalitativa företag som ligger i framkant; Novoferm, Åkerströms och Nergeco.

Industriportar Dalarna      Industriportar Dalarna    Industriportar Dalarna

Av oss får ni även hjälp med att serva garageportar och industriportar i Dalarna oavsett farbrikat. Vi servar även grindar, vädertätningar och lastbryggor. Vi rekommenderar er gärna ett serviceintervall som är relevant för er produkt.

Kontakta oss – vi hjälper er med nya industriportar i Dalarna!