RING OSS - 0243-343012

Industriportar Dalarna

RING OSS - 0243-343012

Industriportar

Vi har stort utbud av industriportar i Dalarna. Kontakta oss för industriportar i Dalarna.

Vi är specialister på industriportar i Dalarna. Vårt företag är en komplett portleverantör. Vi projekterar, levererar och monterar garageportar och industriportar i Dalarna – Borlänge, Falun, Avesta, Leksand m.m.

Kontakta oss – vi säljer och installerar nya industriportar i Dalarna!

Industriportar i Dalarna

Vi har olika typer av industriportar i Dalarna. Vi har ett stort utbud att välja mellan. Ni kan själva kombinera ihop era industriportar i Dalarna genom att välja färg, paneler och hur ljusinsläppet ska vara. Vi finns tillhands och guidar er rätt. 

Våra valmöjligheter:

  • Det finns många varianter av ljusinsläpp. Det vanligaste är att ha en thermo-sektion i botten i kombination med ett eller flera fönsterpaneler. 
  • Grundpanelen är en stomme av aluminiumprofiler som är stram och mycket stark. Vi har ett omfattande paket med möjliga panelfyllningar. Vi kan även leverera en port utan fyllning, som kläs eller fylls efter eget tycke; exempelvis lövträ eller rökfärgade akrylatrutor.
  • Ni kan välja mellan åtta standardfärger eller mot tillägg valfri RAL-färg. 
  • Vi har ett urval av skensystem. Utrymmet där man monterar en industriport kan vara begränsat med hänsyn till låg takhöjd eller begränsade inbyggnadsdjup. Hos oss kan du välja den lösningen som passar din lokal bäst; låglyft, höglyft eller vertikallyft. 
  • Ni kan även få en gångdörr i anslutning till era industriportar i Dalarna. 
  • Vi erbjuder även portautomatik och styrning samt flera olika typer av manuell manövrering.
  • Av oss får ni även snabbrullportar, rullportar och pendelportar. Vi säljer även garageportar. 

Vi samarbetar med endast högkvalitativa företag för våra industriportar i Dalarna; Novoferm, Åkerströms och Nergeco. Alla våra industriportar i Dalarna är självklart CE-märkta.

Våra industriportar i Dalarna används till industrifastigheter men också till brandstationer, bensinstationer, bilverkstäder, logistikbyggnader och lantbruksfastigheter.

Kostnadsfritt hembesök

Vårt mål är att vara Dalarnas bästa portleverantör. Därför erbjuder vi dig alltid ett kostnadsfritt hemsbeök för att säkerställa att du får de industriportar i Dalarna som motsvarar dina behov och önskemål. Vi kommer hem till dig och demonstrerar våra produkter. Efter besöket ger vi er en kostnadsfri offert som är giltig i 30 dagar. 

Samtliga av våra anställda montörer är auktoriserade av Nergeco och Novoferm. Det innebär att vår montering av industriportar i Dalarna blir väl utförd samt att garantirätten för produkten bibehålls.

Vi har även rullportar bland våra industriportar i Dalarna. Hör av er för industriportar i Dalarna.